Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Η περιοχή μας
Artemissoula Apartments | Ενοικιαζόμενα Καταλύματα Αρτέμιδα Αττικής

Τα ενοικιαζόμενα καταλύματά μας “Artemissoula Apartments” βρίσκονται στην Αρτέμιδα Αττικής, σε ένα τέτοιο κομβικό σημείο της περιοχής από το οποίο μπορείτε να ικανοποιήσετε όλα τα γούστα σας.

Απέχουν 3 περίπου χλμ. από το κέντρο της Αρτέμιδος - αγορά, με πλησιέστερη στάση λεωφορείων από το κατάλυμα στα 350m. Φυσικά για κάποιους που τους αρέσει η πεζοπορία μπορούν να φτάσουν με τα πόδια μέσα σε 20-25 λεπτά. Στο κέντρο θα συναντήσετε μαγαζιά με ρούχα, μίνι μάρκετ, κρεοπωλείο, παντοπωλείο, κομμωτήρια, σπα, ταβέρνες, καφετέριες και άλλες επιχειρήσεις για να κάνετε τα ψώνια σας και να διασκεδάσετε.

Στα 2 χλμ. βρίσκεται κέντρο ιππασίας για όλες τις ηλικίες, ενώ στα 8 χλμ. περίπου υπάρχει το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό κοντινά νησιά της επιλογής σας. Στη Ραφήνα επίσης λειτουργεί και το ανοιχτό κολυμβητήριο όπου διαθέτει εξίσου καφετέρια, παιδική χαρά, εκκλησάκι, μίνι καταρράκτη και πολλές αθλοπαιδιές για τους μικρούς μας δραστήριους φίλους.

Στα 10 χλμ. θα έχετε την τιμή (για όσους είστε αρχαιολάτρεις) να επισκεφτείτε τον Ναό της Αρτέμιδας με το μουσείο και τα αρχαία της. Πολύ κοντά στα Αrtemissoula Apartments 5χλμ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αθλήματα όπως windserfing, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοΐα και φυσικά καφέ για αυτούς που τους αρέσει να καμαρώνουν τους άλλους.